Τα τμήματά μας

Baby Fun (από 3,5 ετών)

Με ειδική παιδαγωγό χτίζουμε βάσεις. Μαθαίνουμε το σώμα μας και διασκεδάζουμε!

Προπόνηση Τρίτη Πέμπτη: 17:30 - 18:30

Junior (ηλίκιας 4-6 ετών)

Σε αυτό το τμήμα γίνεται η γνωριμια με τις βασικές αρχές του TAEKWONDO (πειθαρχία, αυτοέλεγχος, ομαδικότητα)
καθώς επίσης και η πρώτη επαφή με το άθλημα μέσα απο παιγνιώδη μορφή. 

Προπόνηση Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή: 17:30 - 18:30

Παίδων

Σε αυτό το τμήμα αναπτύσσονται οι δεξιότητες των αθλητων. Γίνεται βελτίωση της τεχνικής τους, καθώς αποκτάται και η πρώτη επαφή με το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος.

Προπόνηση καθημερινά: 18:30 - 19:30

Προαγωνιστικό

Εδώ γίνεται περαιτέρω βελτίωση των δεξιοτήτων και των παραμέτρων της φυσικής κατάστασης των αθλητών με στόχο την τελειοποίηση της τεχνικής και της στελέχωσης της προαγωνιστικής ομάδας του συλλόγου.

Προπονήσεις καθημερινά: 19:30 - 20:30

Αγωνιστικό

Εδώ πλέον είναι το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου , που απαρτίζεται απο πρωταθλητές Ελλάδος όλων των ηλικιών και αθλητές μεγάλης αγωνιστικής εμπειρίας.

Προπονήσεις Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή: 20:30 - 10:00 & Σάββατο: 11:30-13:30

Summer Camp

Κάθε καλοκαίρι την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ο σύλλογος διοργανώνει το μεγαλύτερο αθλητικό camp TAEKWONDO ITF στη νότια Ελλάδα, στο μαγικό χώρο του "Ράντζου" στο Σοφικό Κορινθίας.


Μια εβδομάδα όπου οι μεγαλύτεροι αθλητές ξεκινάνε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της χρονιάς, οι μικρότεροι αθλητές βιώνουν την χαρά του παιχνιδιού, της ομαδικότητας, και της διασκέδασης στο βουνό και τις δραστηριότητες που μας προσφέρει η κατασκήνωση, και σίγουρα όλοι περάναμε όμορφα και φορτίζουμε τις μπαταρίες μας για μια δυνατή και απαιτητική σεζόν!!!

Πρόγραμμα Προπονήσεων